یکی از عوامل اصلی تخریب سطح نچسب در قابلمه های چدن، تفلون، گرانیت؛ تجمع گریس است. بطور سنتی، پوشش شیمیایی مسئول یک سطح نچسب در قابلمه های تفلون، چدن و گرانیت است.

زمانی که بقایای غذا و روغن بر روی قابلمه های نچسب می ماند. بر روی سطح نچسب قابلمه اثر می گذارد. طراحی مولکولی پوشش محافظ را تغییر می دهد و باعث از بین رفتن این سطح نچسب روی قابلمه های تفلون، چدن و گرانیت می شود.

آیا جنس این نوع قابلمه ها قابل بازسازی است؟ بله، می توان پوشش داخلی این قابلمه ها را برداشت و پوشش نچسب دیگری بر روی این قابلمه ها قرار داد تا به حالت اولیه خود برگردند.

بهترین مزیت این روش علاوه بر حفظ ایمنی و سلامت غذا از انتشار مواد سمی؛ مقرون به صرفه بودن بازسازی این جنس انواع قابلمه است.

در بازسازی قابلمه افراسیابی، بازسازی قابلمه بصورت استاندارد با پایین ترین قیمت و مقرون به صرفه انجام می شود.

جنس انواع قابلمه

قابلمه در بازار از تنوع بالایی برخوردار است که در اینجا به بررسی جنس انواع قابلمه می پردازیم که عبارتند از:

جنس قابلمه چدنی

ظروف چدنی گرما را به خوبی حفظ می‌کنند. آن را به ظرفی ایده‌آل برای گرم نگه داشتن غذاهای پخته شده تبدیل می‌کنند.
می توان از آن بر روی منابع حرارتی الکتریکی، گازی، القایی یا شعله باز استفاده کرد و می تواند در دمای بسیار بالا بدون تاب برداشتن یا آسیب مقاومت کند.
آنها نسبت به سایر مواد ظروف پخت و پز نیاز به مراقبت بیشتری دارند، اما نکته مثبت این است که با چاشنی های معمول و تکنیک های تمیز کردن مناسب، ظروف چدنی می توانند مادام العمر دوام بیاورند.

مزایامعایب
پایداروزن سنگین
گرما را به خوبی حفظ می کندامکان زنگ زدن در صورتی که به خوبی استفاده نشود.
رسانای خوب گرماجهت حفظ ویژگی نچسب بودن باید چاشنی مانند روغن استفاده شود.

جنس قابلمه گرانیتی

قابلمه های گرانیتی ترکیبی از هسته آلومینیومی و یک سطح از مواد معدنی ساخته می شود. آیا قابلمه های گرانیتی از سنگ ساخته می شود؟ خیر، جنس آنها از سنگ نیست؛ قابلمه های گرانیتی از مواد معدنی ساخته می شود.
از مزایای آن می توان ماندگاری در برابر دمای بالا و غیر سمی بودن اشاره کرد.

قابلمه تفلونجنس قابلمه تفلون | ازانواع جنس قابلمه

قابلمه تفلون از فرایند پیچیده شیمیایی ساخته می شود. روکش روی تفلون از چسبندگی مواد غذایی جلوگیری می کند. یک نقطه ضعف دارد؛ وقتی قابلمه بسیار داغ شود، مواد مضر از خود خارج می کند.
در هنگام استفاده از جنس قابلمه های تفلون در دمای بسیار بالا مراقب باشید.

جنس قابلمه آلومینیومی

قابلمه های آلومینیومی مقرون به صرفه هستند. رسانای عالی گرما هستند. آنها دارای وزنی سبک هستند، بنابراین مانور دادن آنها در حین پخت و پز و تمیز کردن به تلاش کمتری نیاز دارد و روی مچ دست سنگینی کمتری دارد. هنگام استفاده از ظروف آلومینیومی به موادی که با آن ها طبخ می کنید توجه کنید، مگر اینکه دارای لایه آنودایز سخت یا نچسب باشد، زیرا با غذاهای اسیدی واکنش نشان می دهد و می تواند طعم دستور پخت شما را تغییر دهد.

مزایامعایب
رسانای راحت حرارتیتغییر رنگ در هنگام پخت
مقرون به صرفهبه غذا های اسیدی واکنش نشان می دهد.
دارای وزن سبک 

جنس قابلمه مسی | جنس انواع قابلمه

از بین انواع مواد، ظروف مسی از لحاظ توزیع یکنواخت گرما بهترین است. جنس قابلمه مسی یکی از جذاب ترین مواد را از لحاظ زیبایی دارند. که گزینه ای عالی برای پذیرایی، بوفه ها و رستوران ها یی که گزینه آشپزی در حضور مشتری دارد.
برای اطمینان از ایمنی و غیرسمی بودن قابلمه مسی، فقط باید به خرید قابلمه مسی دقت کرد که با مواد دیگری مانند فولاد یا قلع پوشیده نشده باشند.

مزایامعایب
بهترین هادی حرارت برای ظروف پخت وپزگران
زیبایی از لحاظ بصریبا ضربه به راحتی خم می شود و فرو می رود.
کمک به حفظ مواد غذاییبا برخی از مواد ترکیبات شیمیایی و سمی ایجاد می کند.

جنس قابلمه استیل

جنس قابلمه استیل دارای مزایای بسیاری از جمله دوام، سازگاری با اجاق‌های رومیزی و قابلیت استفاده در ماشین ظرف‌شویی را دارد. خواص غیر واکنشی آن، قابلمه استیل را به یک راه حل عالی برای استفاده در طبخ غذا های اسیدی مانند پخت سس گوجه فرنگی تبدیل می کند. با این حال، فولاد ضد زنگ استفاده شده در قابلمه استیل، رسانای ضعیفی برای گرما است و توزیع یکنواخت گرما بر روی سطح اتفاق نمی افتد. جهت رفع این مشکل، برخی از تولیدکنندگان یک هسته آلومینیومی را در قسمت زیرین قابلمه های استیل قرار می دهند تا توزیع گرما را بهبود بخشد و گرما را به خوبی بر روی سطح قابلمه استیل نوزیع کند.

مزایامعایب
با دوام و مقاوم در برابر ضربهرسانای ضعیف حرارت
مقاومت در برابر لک شدنبیش از حد داغ شدن برخی نقاط از قابلمه استیل
عدم واکنش شیمیایی به مواد غذا 
تمیزی آسان 
ممکن است دارای ساختار چند لایه جهت کمک به توزیع گرما و حرارت باشد. 

جنس قابلمه آلومینیومی نچسب | جنس انواع قابلمه

قابلمه آلومینیومی نچسب (ریخته گری) گرما را به خوبی هدایت و حفظ می کنند و همچنین به سرعت خنک می شوند.قابلمه آلومینیومی نچسب دارای وزنی سبک است و کار با آن را آسان می کند و بسیاری از آنها دارای روکش لعاب سرامیکی بادوام و ایمن هستند. در برابر چسبندگی و زنگ زدگی برای استفاده طولانی مدت مقاوم است. به علاوه، قابلمه آلومینیومی نچسب (ریخته‌گری) با اجاق‌های القایی سازگار بوده و در فر نیز قابلیت استفاده را دارند.

مزایامعایب
گرما را به خوبی حفظ می کند.رنگ قابلمه آلومینیومی نچسب کدر می شود.
دارای وزنی سبکبه طبخ غذا های اسیدی واکنش نشان می دهد. طعم غذا را تغییر می دهد.
قابلمه آلومینیومی نچسب دارای قیمتی ارزان نسبت به قابلمه چدن است. 
در برابر زنگ زدگی و چسبندگی مقاوم است. 

نکاتی که در خصوص انواع جنس قابلمه باید بدانیمنکاتی که در خصوص جنس انواع قابلمه باید بدانیم

تفاوت جنس قابلمه آلومینیومی نچسب با جنس قابلمه  چدنی چیست؟

جنس قابلمه آلومینیومی نچسب وزن سبک تری نسبت به جنس قابلمه چدنی دارد. حمل و نقل آن را در سراسر آشپزخانه آسان می کند. جنس قابلمه آلومینیومی بهترین انتخاب برای گرم شدن و خنک شدن سریع است.

جنس قابلمه آلومینیومی به راحتی در ماشین ظرفشویی قابل شستشو و استفاده است. اما فقط چند سال عمر می کنند.

جنس قابلمه چدنی دارای ضخامت و وزن زیاد است که این یک مزیت نسبت به جنس قابلمه آلومینیومی است که موجب حفظ گرما می شود و آن را به بهترین گزینه جهت استفاده بر روی اجاق گاز تبدیل می کند.

قابلمه چدنی نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارد، زمانی که به درستی از آن مراقبت شود ماندگاری خوبی دارد و سرمایه گذاری ارزشمندی است.

کدام جنس قابلمه قابل بازسازی است؟

انواع جنس قابلمه هایی که قابل بازسازی هستند، عبارتند از:

  • قابلمه های تفلون
  • قابلمه های چدن
  • قابلمه های گرانیت

یک سوال اساسی و مهم وجود دارد؛ آیا بازسازی قابلمه از نظر ایمنی و بهداشتی درست است؟ یکی از ویژگی های قابلمه های تفلون، چدن، گرانیت نچسب بودن این نوع قابلمه ها است که موجب عدم چسبندگی مواد غذایی به سطح قابلمه است.

این پوشش در اثر ضربه یا و ضربه ناگهانی با زمین و عدم استفاده صحیح آسیب می بیند. در اینصورت،بازسازی قابلمه مقرون به صرفه خواهد بود.

در بازسازی این قابلمه ها تمام پوشش داخلی به کلی حذف می شود تا روکش جدید بر روی قابلمه کشیده شود.

در شرکت بازسازی افراسیابی، تمرکز ما بر این اصل است که انواع جنس قابلمه را براساس استاندارد روز دنیا بازسازی کنیم.

چه نکاتی را پس از بازسازی قابلمه چدن، تفلون، گرانیت باید دقت کنیم؟

پس از بازسازی قابلمه به نکات زیر باید توجه کنیم:

  • از گذاشتن قابلمه خالی بر روی اجاق گاز با حرارت بالا اجتناب کنیم.
  • از خرد کردن مواد غذایی در قابلمه خودداری کنیم.
  • از برخورد قاشق و وسایل نوک تیز فلزی با سطح قابلمه اجتناب کنید.
  • از نگهداری مواد غذایی درون قابلمه خودداری کنید.
  • در هنگام شستشو از اسکاج نرم استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سفارش سریع بازسازی ظروف

اطلاعات خود را وارد نمایید، تا سریعا سفارش شما ثبت شود.

عکس پاپ بازسازی ظروف