پختن مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

آنچه خواهید خواند

با این مقاله همراه باشید تا دستور پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز را به شما آموزش دهیم. این یکی خوشمزه‌ترین غذاهای زندگیتان خواهد شد!😍

مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر فوق العاده و خاص

مواد مورد نیاز برای طمع دار کردن مرغ قبل از تهیه مرغ شکم پر برای 4 نفر به شرح زیر است:

مواد مقدار
پیاز ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
نمک ۳ قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای پخت مرغ شکم پر 4 نفرهمواد مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر روی گاز:

 

مواد مقدار
مرغ کامل ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
سبزی معطر (نعنا و جعفری) ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۵ حبه
آلو ۱۰ تا ۱۲ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش ۱ عدد
فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

حالا که مواد اولیه را آماده کرده‌اید، وقت آن است که مراحل پخت را آموزش ببینید:

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

در این قسمت، مراحل را به 3 قسمت تقسیم نموده‌ایم:

طعم‌دار کردن مرغ در طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

طعم‌دار کردن مرغ

برای آغاز، مرغ را با دقت بشویید و آماده مزه‌داری نمایید. مرغ را با زعفران دم‌کرده به طور کامل بپوشانید تا همه جای آن از این طعم لذیذ بهره‌مند شود. سپس، مقدار مناسبی نمک و فلفل به کار برده و اطمینان حاصل کنید که هم داخل شکم و هم روی پوست مرغ به خوبی با این ادویه‌جات پوشیده شده‌اند. پیاز و سیر را به دقت خرد کرده و با هم مخلوط نمایید. مرغ را درون این ترکیب قرار داده، ظرف را با سلفون بپوشانید و برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی به مرغ نفوذ کنند.

حتما بخوانید
گرانیتی کردن ظروف چدنی

 آماده‌سازی مواد داخلی مرغ

پس از اینکه مرغ به خوبی طعم‌دار شد، آن را از یخچال بیرون آورده و مواد داخلی را از آن خارج کنید. این مواد را در کمی روغن تفت دهید تا نرم و عطرآگین شوند. به ترتیب، گردوی خرد شده، سبزی‌های معطر، زرشک، آلو، نمک و فلفل، و آب لیمو به همراه رنده پوست لیمو را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و طعم‌ها ادغام گردند. در نهایت، رب انار را به مخلوط افزوده و تا زمانی که مواد کاملاً مخلوط و طعم‌دار شوند، تفت دهید.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

 پختن مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

در مرحله نهایی، مرغ را با مواد آماده شده پر کرده و با دقت بدوزید یا با خلال دندان محکم کنید تا مواد درونی حین پخت خارج نشوند. مرغ را در روغن تفت دهید تا رنگ آن زیبا و دلپذیر شود. سپس، مرغ را از روغن خارج کرده و با مخلوط زعفران، نمک، فلفل و کره که به خوبی ترکیب شده‌اند، مجدداً آغشته کنید. در قابلمه‌ای مناسب، دو لیوان آب مرغ یا استاک بریزید و مرغ را در آن قرار دهید. حرارت را افزایش دهید تا آب به جوش آید، سپس در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت بپزد و به طور کامل طعم‌دار شود.

فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

5 ترفند خیلی مهم در طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه روی گاز

و در آخر 5 ترفند حرفه‌ای برایتان خواهیم گفت که منحصر به فرد بوده و میتواند بسیار به شما عزیزان در خوشمزه‌تر کردن غذا کمک کند:

  1. استفاده از نمک در کف قابلمه: برای جلوگیری از چسبیدن مرغ به کف قابلمه و همچنین برای ایجاد یک پوسته ترد و خوشمزه، می‌توانید کف قابلمه را با نمک پوشانده و مرغ را روی آن قرار دهید.
  2. مزه‌دار کردن مرغ با زعفران: برای افزودن عطر و طعم بی‌نظیر به مرغ، آن را با زعفران دم‌کرده مزه‌دار کنید. این کار به مرغ رنگ زیبایی می‌بخشد و طعم آن را بسیار دلپذیر می‌کند.
  3. پر کردن مرغ با مواد معطر: استفاده از سبزیجات معطر مانند نعنا و جعفری، به همراه گردو و زرشک، مواد داخلی مرغ را خوش عطر و طعم می‌کند و تجربه غذایی لذت‌بخشی را ایجاد می‌کند.
  4. بستن دقیق مرغ: برای جلوگیری از خروج مواد داخلی حین پخت، مرغ را با دقت بدوزید و پاها و بال‌های آن را محکم کنید تا شکل زیبایی داشته باشد و مواد داخلی به خوبی پخته شوند.
  5. استفاده از سس مخصوص: برای افزودن طعم بیشتر به مرغ، می‌توانید از سس تهیه شده با رب انار، رب گوجه، نمک و فلفل استفاده کنید. این سس را می‌توانید در انتهای پخت روی مرغ بریزید تا طعم آن را تکمیل کند.
حتما بخوانید
روش های بازسازی ظروف مسی، جانی دوباره به ظروف قدیمی

منابع این نوشته: kalleh.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سفارش سریع بازسازی ظروف

اطلاعات خود را وارد نمایید، تا سریعا سفارش شما ثبت شود.

عکس پاپ بازسازی ظروف